+40 784 40 90 20
Ne găsiţi şi pe:

Print indoor/ outdoor

Print indoor/ outdoor

În această categorie se regăsesc produse destinate utilizării indoor și outdoor: afișe, postere, hârtie photo glossy, backlit film pentru casete luminoase, canvas, banner, mesh, backlit banner, blockout, autocolant lucios, mat și transparent wall-art, windows graphics.

Autocolant printat. Este, poate, cel mai utilizat material din industria producției publicitare, cu utilizări dintre cele mai diverse. Autocolantul este un material plastic autoadeziv care se lipeşte la rece, fără niciun corp exterior cald, printul este rezistent la apă şi la razele UV, este folosit pentru printuri indoor & outdoor. Utilizări: colantări auto, colantări geamuri, colantări vitrine, colantări standuri expoziționale, colantări sigle firme, colantări diverse panouri, obiecte etc, colantări Forex (panouri publicitare), colantări autocolante mobilă.
Avantaje: rezistență în timp, versatilitate, calitate de excepție a printului

Autocolant transparent. Poate fi utilizat şi pentru laminarea unui material sau a adăuga un obiect (o poză, un text special, sigla "made by *firma*") unei imagini printate fără a fi nevoie să reprintaţi toată imaginea. Autocolantul transparent este adeseori printat cu imagini "în oglindă" şi utilizat pentru a inscripţiona materiale transparente, precum vitrine sau geamurile unei maşini cu scopul de a proteja autocolantul de condiţiile exterioare sau vandalism.

Backlit banner. Este un material PVC de culoare albă, mat, translucent. Imaginile printate pe acest material sunt mai clare şi mai vizibile datorită gradului ridicat de transmitere a luminii. Printul pentru backlit se realizează la o rezoluţie maximă de 1440 x 1440 dpi şi o lăţime de printare de 1.6 m, este rezistent la apă şi la razele UV, permite imprimări cu culori foarte vii şi uscarea foarte rapidă a cernelii. Materialul backlitului oferă o rezistenţă mărită la condiţiile de mediu.
Utilizări: casete luminoase, display-ere iluminate din spate, light box-uri pentru interior şi pentru exterior, billboard-uri, city-light-uri.

Blockout. Este un banner poliplan PVC dublă faţă alb, mat, opac, care conţine un strat de carbon la mijloc, creat special pentru o printare uşoară pe ambele feţe, datorită suprafeţei sale netede. Printul pentru blockout se realizează la o rezoluţie maximă de 1440 x 1440 dpi şi o lăţime de printare de 1.6 m. Se utilizează pentru imprimări faţă-verso, este montat outdoor şi foarte rezistent mecanic.
Avantaje: imprimări faţă-verso, imprimare rezistentă la apă şi la razele UV, rezistență foarte mare la condițiile meteo.

Frontlit. Este un material folosit pentru panourile publicitare neluminate, principalele sale caracteristici fiind că se întinde foarte bine pe o structură rigidă şi că are o rezistenţă ridicată la intemperii. Printul bannerului publicitar se realizează la o rezoluţie maximă de 1440 x 1440 dpi şi o lăţime de printare de 1.6 m, este rezistent la apă şi la razele UV, permite imprimări cu culori foarte vii şi uscarea foarte rapidă a cernelii.
Caracteristici generale frontlit: printul pe frontlit este foarte rezistent și asigură o calitate excepțională la print; este un material rezistent la apă și la razele UV; are un gramaj ridicat, între 400-700 g/ mp; prezintă stabilitate la temperaturi extreme; este translucid în proporţie de 10%.

Canvas. Este o țesătură de culoare albă, realizată 100% din bumbac sau dintr-un amestec bumbac-poliester, cu suprafață mată, satinată sau lucioasă. Se folosește la print pe maşini care funcționează cu cerneală pe bază de solvent sau cu cerneală UV. Pe acest material se obţin imagini de o calitate deosebită, în culori vii. Printarea unui canvas se realizează la o rezoluţie maximă de 1440 x 1440 dpi şi o lăţime de printare de 1.6 m. Se recomandă ca imaginea să fie la o rezoluţie foarte mare pentru calitate optimă.

Mesh. Este un material printabil realizat dintr-o țesătură PVC de culoare albă, cu greutate redusă (270 g/ mp) și rezistență mărită la condițiile din mediul exterior. Datorită faptului că perforațiile din țesătură permit trecerea luminii, meshul este utilizat în special în domeniul printurilor mari, pentru decorarea fațadelor, a zonelor vitrate sau pentru acoperirea schelelor în timpul construcțiilor sau renovărilor de clădiri.
Avantaje: rezistență în timp la condițiile meteo; datorită perforațiilor, permite vizibilitatea; greutatea redusă permite realizarea de printuri foarte mari.

Postere publicitare/ afise - pentru interior și pentru exterior, printate cu o imprimantă de înaltă rezoluție (1440 x 1440 dpi), lățime de printare 1.63 m, cu o viteză de printare de până la 54 m/ oră, la o calitate impecabilă datorită capetelor de printare de ultimă generație.

Floor Graphics. Are ca scop principal promovarea de produse/ companie/ mesaje, dar și îndrumarea clienților către zonele de interes. Se realizează prin decorarea podelelor (parchet, gresie, pardoseli etc.) cu autocolant printat și decupat în orice formă. Pentru o rezistență sporită la trafic intens și pentru anti-aderență, autocolantul este laminat cu o folie specială de protecție. Folia de laminare floor-graphics este fabricată din PVC sau policarbonat, este mată, potrivită pentru laminarea la rece. Suprafața mată și texturată este antiderapantă și oferă protecție împotriva abraziunilor și decolorării.
Aplicații: magazine, centre comerciale, muzee, spitale, stații de mijloace de transport în comun (autobuz, metrou, tren etc).

Wall-Art. Este o folie adezivă din PVC, monomerică, special creată pentru decorarea pereților interiori cu grafici deosebite, imprimabilă cu printere de format mare care folosesc cerneluri pe bază de solvent și eco-solvent. Folia se aplică numai la interior. Wall-art-ul aduce zidurile la viață cu un design modern, fie că este vorba de un birou, de decorul din întreaga firma sau dintr-o locuință.
Aplicații: centre comerciale, birouri, propria locuință, muzee, expoziții.
Detalii tehnice: suprafețele pe care se aplică trebuie să fie curate și fără urme de praf; înainte de aplicare se recomandă testarea suprafeței; nu se aplică peste pereți vopsiți cu vopseluri pe bază de teflon sau silicon; laminarea cu folie UV permite conservarea în timp a printului.

Window Graphics. Este folosit pentru imprimări pe termen scurt sau mediu, se aplică pe suprafeţe transparente, plane sau uşor curbate (acril, sticlă, policarbonat etc.) și permite o vizibilitate ridicată dinspre interior către exterior, datorită perforațiilor dese. De asemenea, grafica este foarte vizibilă de la exterior către interior. Folia window graphics se poate aplica numai pe exteriorul geamurilor, nu şi pe interiorul acestora. Printul se realizează la o rezoluţie maximă de 1440 x 1440 dpi şi o lăţime de printare de 1.6 m.
În cazul autovehiculelor este destinată pentru reîntregirea graficii de pe suprafaţa de tablă pe geamurile laterale sau lunetă. Trebuie laminată cu folie transparentă pentru a nu se strânge apa în perforaţii şi a păstra vizibilitatea în caz de ploaie. Window Graphics este singurul material agreat de Registrul Auto Român (R.A.R.) pentru decorarea geamurilor mijloacelor de transport în comun, dar nu se pune pe geamurile din faţă sau pe parbriz.

Folie sablare. Folia autoadezivă de imitație sablare este o soluție foarte eficientă din punct de vedere al costului pentru a obține o imagine de efect.
Aplicații: vitrine și interior magazine, centre comerciale, birouri, localuri, muzee, spitale, stații de mijloace de transport în comun.

Partajați pagina:

Comentarii

ConsultanțăFirme.ro
Newsletter

Pentru informații care contează.