+40 784 40 90 20
Ne găsiţi şi pe:

Tipar digital

Tipar digital

Tiparul digital permite realizarea unor cantități mici de produse într-un timp foarte scurt, acesta fiind, de altfel, cel mai mare beneficiu oferit de tiparul digital - viteza.
Un alt avantaj important al tiparului digital este costul relativ redus pe care îl implică. Tiparul digital este, de asemenea, soluția ideală atunci când trebuie să tipăriți produse cu date variabile, cum ar fi produsele care au mai multe variante de design (flyer, pliant cu design diferit) sau produse personalizate cu numele destinatarului (diplome, ecusoane, invitații etc).

Ce puteți realiza cu tipar digital:
- afișe sau postere, de înaltă calitate, format până la B3 (330 x 487)

- bilete/ taloane din hârtie şi cartoane albe sau colorate, înseriate sau nominale sau cu aplicare perfor, în funcţie de solicitările dumneavoastră.

- calendare - de buzunar (format 70 x 100 mm, personalizat faţă-verso, din carton de 250-300 g/mp, lucios sau mat; opţional, se pot lamina), de birou (format flexibil, tipărite digital full color, file din hârtie dublu cretată 170g, suport 350g lucios sau mat; opţional, se pot plastifia. Cuprind 12 pagini faţă-verso + 1 pagină faţă (copertă)), de perete (se tipăresc digital full color, file din hârtie dublu cretată 150g, suport 350g lucios sau mat, legare cu spiră metalică, capac (opțional), agățătoare. Cuprind 12 pagini faţă-verso + 1 pagină faţă (copertă)).

- carduri de fidelizare personalizate, pe suport de hârtie sau plastic. Cardurile de fidelizare sunt folosite în campanii care au la bază oferte promoționale, facilitând, astfel, legătura cu clienții. Ele mai sunt folosite de către companii drept cadouri sau bonusuri atât pentru colaboratori, cât și pentru angajați.

- cărți în tiraje mici și medii, în forme și dimensiuni variate, cu finisări complexe, la calitate excepțională. Pentru coperți recomandăm grosimi ale hârtiei cuprinse între 200 și 350g, iar pentru interior, în funcție de grosimea cărții, gramaje cuprinse între 65 și 115g. Putem executa tiraje între 1 și 1000 de bucăți la prețuri competitive, însă fără diferențe de calitate, indiferent de natura publicației sau destinația acesteia. Legarea se face prin broșare cu termoclei de cea mai bună calitate, folosind echipamente de ultimă generație.

- cărți de vizită - simple, duble, printate doar pe o față, printate față-verso. Finisaje: plastifiere (față/ față-verso; lucioasă/ mată/ dedicată/ soft touch), rotunjire colțuri. Cartoane folosite: carton 300g lucios sau mat, cartoane speciale.

- cataloage și broșuri pe tipar digital. Plastifiere lucioasă sau mată. Broşare, capsare, spiralare. Dimensiuni recomandate: A4 sau A5 format închis. Interiorul se realizează din hârtie lucioasă sau mată, de 90-140g. Coperta se realizează din carton de 300g lucios sau mat. Legarea se face prin capsare, spiralare sau broşare.

- coli cu antet (suport de hârtie de 80g/ 90g, grad de acoperire de maxim 15%)

- diplome - puteți opta pentru carton simplu (mat sau lucios, carton texturat sau colorat în masă) sau special. Formatul uzual este A4. Aveți posibilitatea înserierii sau adăugării datelor variabile.

- etichete realizate în diverse forme și dimensiuni. Printarea se realizează pe autocolant PVC sau pe hârtie autoadezivă. Tăierea etichetelor se execută în funcție de conturul stabilit în grafică. Adițional, putem aplica plastifiere mată sau lucioasă pentru a oferi etichetei un finisaj și o rezistență sporite în timp.

- felicitări și invitații realizate pe cartoane speciale, cu dimensiuni şi moduri de pliere diferite, în funcție de cerința clientului.

- flyere și volante - tipuri:
Flyere DL - format 210 x 100 mm, tipărite pe hârtie de 135 g/mp dublu cretată lucioasă. Tirajul minim este de 50 exemplare.
Flyere A5 - format 148 x 210 mm, tipărite pe hârtie de 135 g/mp dublu cretată lucioasă. Tirajul minim este de 50 exemplare.
Flyere A6 - format 148 x 105 mm, tipărite pe hârtie de 135 g/mp dublu cretată lucioasă. Tirajul minim este de 50 exemplare.
Volanta A4 - format A4, tipărite pe hârtie de 135 g/mp dublu cretată lucioasă. Tirajul minim este de 50 exemplare.

- formulare tipizate - registre, fișe, chitanțiere, borderouri, jurnale, avize de însoțire a mărfurilor. Detalii tehnice: print color sau alb-negru; aplicare perfor pentru o rupere mai ușoară; folosirea hârtiei autocopiative; legarea prin capsare/ spiralare / broșare; coperți standard sau personalizate - din carton)

- mape de prezentare - se tipăresc digital pe carton de 300/ 350g lucios sau mat, policromie şi au aplicat pe interior un buzunar ştanţat cu fante pentru carte de vizită. Format deschis 305 x 435mm, format închis 305 x 215mm. Finisaje: plastifiere lucioasă/ mată, față/ față-verso; buzunare pe interior cu fante pentru carte de vizită; big simplu sau dublu; aplicare buton alb/ negru/ transparent pentru CD/DVD)

- notesuri de orice dimensiune și formă, cu finisaje de înaltă calitate. Alături de mapele de prezentare, colile cu antet, pixurile personalizate, cărțile de vizită, plicurile personalizate, notesurile personalizate întregesc imaginea unei afaceri. Personalizarea se face de regula cu logoul companiei și datele de contact în interior, iar designul coperților poate fi diversificat - de la imagini cu produsul cel mai valoros al firmei până la imagini care să țină de brandingul afacerii. Finisaje: legare prin broșare/ capsare/ spiralare; coperțile pot fi din plastic/ mucava/ carton plastifiat; opțional, se pot da linii perforate pentru o detașare mai ușoară a filelor.

- pliante realizate prin imprimare policromie, față-verso, pe hârtie lucioasă sau mată de înaltă calitate, biguite cu un aparat profesional, indiferent de gradul de acoperire. Tipuri de pliante:
Simplu - policromie față-verso, hârtie 135~150 g sau 200~250g, dublu cretat mată sau lucioasă, 1 big
Fereastră - policromie față-verso, hârtie 135~150 g sau 200~250g, dublu cretat mată sau lucioasă, 2 biguri
Înfășurat - policromie față-verso, hârtie 135~150 g sau 200~250g, dublu cretat mată sau lucioasă, 2 biguri
Paralel - policromie față-verso, hârtie 135~150 g sau 200~250g, dublu cretat mată sau lucioasă, 3 biguri
Leporello - policromie față-verso, hârtie 135~150 g sau 200~250g, dublu cretat mată sau lucioasă, 3 biguri
Altar - policromie față-verso, hârtie 135~150 g sau 200~250g, dublu cretat mată sau lucioasă, 3 biguri

- plicuri personalizate - formate standard:
Plic DL (220 x 110 mm) - lipire pe latura mare
Plic LC6 (162 x 114 mm) - lipire pe latura mare
Plic LC5 (162 x 229 mm) - lipire pe latura mare
Plic TC4 (229 x 324 mm) - lipire pe latura mică
Plic TB4 (250 x 353 mm) - lipire pe latura mică

- stickere - realizate din autocolant printat sau din hârtie autoadezivă pe care, opțional, o putem plastifia pentru o rezistență mai mare în timp. Forma și dimensiunile nu sunt condiționate de nimic, stickerele fiind taiate la cutter-plotter în orice formă dorită. La cerere, se pot realiza stickere mai deosebite: stickere volumetrice cu rășină, imprimate UV sau stickere sigiliu. Tipuri de stickere:
Stickere imprimate digital (hârtie / PVC)
Stickere sigiliu
Stickere volumetrice cu rășină
Stickere dublă față
Stickere imprimate UV
Detalii tehnice: plastifiere mată sau lucioasă; suport de hârtie autoadezivă/ autocolant PVC; utilizare indoor sau outdoor; stickerele volumetrice sunt printate pe PVC peste care se aplică o rășină epoxi transparentă (rigidă sau flexibilă); stickerele sigiliu sunt concepute pentru a nu putea fi îndepărtate fără deteriorarea lor.

Partajați pagina:

Comentarii

ConsultanțăFirme.ro
Newsletter

Pentru informații care contează.